visual

werkwijze

Samen met u onderzoek ik wat u wilt veranderen, ondersteun ik bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en het bereiken van uw doelen. Daarbij maak ik gebruik van diverse methoden en technieken. Geleidelijk krijgt u inzicht in uw eigen patroon en leert u omgaan met uw situatie.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het tweede gesprek maken we samen een plan van aanpak. Gedurende het coachingstraject evalueren we regelmatig.

Kosten:
Sessie € 110,-

Mocht het beter in uw situatie passen dan bestaat ook de mogelijkheid om via internet een coaching-traject te volgen. Dit kan via de mail, telefoon, Skype of FaceTime.

Hoe werkt het:

Het kennismakingsgesprek vindt plaats op mijn praktijk. Hierdoor krijgt u de gelegenheid om met mij persoonlijk kennis te maken en te ervaren of ik de persoon ben die u zoekt.

Mocht dat zo zijn dan maken wij samen een plan waarin de doelen en verwachtingen komen te staan. Dit kan ook via de mail.

In dat plan staan ook de afspraken over contact-momenten en de wijze van communiceren.

Bij voorkeur proberen we daarnaast 1 keer in de 4 tot 6 weken een afspraak te maken op mijn praktijk.

De tarieven voor online-coaching zijn afhankelijk van de afspraken die wij met elkaar maken. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

coaching kan effectief zijn als u bijvoorbeeld:

  • balans wilt hebben tussen privé en werk
  • balans wilt hebben tussen verstand en gevoel
  • het leven weer op de rit wilt krijgen
Lees meer