visual

Reacties


"Het was de beste beslissing die ik kon nemen..
Eerlijk gezegd had ik me nooit kunnen voorstellen dat ik deze stap zou zetten. Achteraf gezien kan ik alleen maar zeggen dat het de beste beslissing is geweest die ik kon nemen. Ik had het misschien veel eerder moeten doen. Al maanden liep ik te tobben en wist steeds niet precies met wat. Het was ook niet dat ik steeds vast liep, of het niet meer zag zitten. Er waren tijden dat het helemaal prima ging. Toch was er een onbehaaglijk gevoel, zaken liepen door elkaar. Ik verloor met regelmaat het overzicht., zag door de bomen het bos niet meer. Een goede vriendin adviseerde mij een keer te praten met Margriet. Heel prettig dat de eerste keer vrijblijvend en kosteloos is. Hierdoor kreeg ik de gelegenheid even te kijken of het wel datgene was wat ik zocht en wie Margriet eigenlijk is. Ik voelde mij bij haar meteen gezien en gehoord. De warme ontvangst en de rust die ze uitstraalt deden me goed. Ik ben de uitdaging aan gegaan en samen hebben we gekeken wat er gebeurt en wat ik wilde veranderen. Waar mijn mogelijkheden liggen en waar ik moeite mee heb. Door het maken van een plan met voor mij haalbare doelen, kreeg ik weer de zaken op orde. Al met al heb ik nu weer overzicht en kan ik betere keuzes maken. Heel af en toe ga ik nog een keer naar haar toe. Ik kan het iedereen aanraden."
Vrouw 38 jaar

"De druk is van de ketel..
Vorige jaar hebben mijn man en ik besloten uit elkaar te gaan. Een zeer heftige maar voor ons allebei goede beslissing. We hebben de zaken goed kunnen regelen en hebben de zorg voor onze kinderen van 7 en 9 jaar goed kunnen verdelen. Eerst voelde dat als een opluchting. Echter na verloop van tijd werd ik steeds verdrietiger en ik kon niet terug halen waarom. Dit is toch wat ik wilde? En het was toch allemaal goed verlopen? Ik had wel eens iets gelezen over ‘overspannen’ maar dat vond ik een heftig woord. Maar slapen deed ik niet goed, mijn hoofd bleef maar malen en ik leek geen rust meer te kunnen vinden. Ik had een stuk gelezen in de krant over Margriet en besloot om eens te gaan praten met haar. Ik wilde niet naar een psycholoog. Dat was me een stap te ver. Dankzij Margriet heb ik nu meer inzicht gekregen. Door haar weet ik nu in wat voor proces ik zit, en waarom ik me zo voel. Door de gesprekken ging de druk van de ketel, ik hoefde even niet meer te voldoen aan het plaatje dat ik zelf had gecreëerd. Met haar heb ik gekeken waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. Ik zie het nu weer zitten. Slaap goed en heb overzicht. Alles lijkt wel minder zwaar. "
Vrouw 41 jaar

"Oprecht geïnteresseerd en met de blik op de toekomst..
Ik kwam bij Margriet terecht via mijn zus. Volgens haar was zij de juiste persoon voor mijn probleem. Mijn zus heeft gelijk gehad. De werkwijze van haar sprak mij meteen aan. Oprecht geïnteresseerd en met de blik op de toekomst gericht. Rechtlijnig en duidelijk. Ze gaf mij inzicht en tools om met mijn gedachten om te gaan. Hierdoor kwam er ruimte en heb ik de boel weer op orde. "
Man 46 jaar

"Haar vragen helpen mij verder..
Nooit geweten dat een coach zoveel voor mij zou kunnen betekenen. Zij staat buiten de kring van familie en vrienden. Bij Margriet voelde het veilig en vertrouwd. Ik heb bij haar alles kunnen zeggen, niets is vreemd. Door de juiste vragen kwam ik steeds verder en ben ik achter dingen gekomen die ik niet van mijzelf wist. Over verwachtingen die ik had en wat voor invloed die hadden in mijn leven. Vooral het praktische sprak me erg aan. Geen vaag gedoe. Samen hebben we doelen op gesteld en een plan gemaakt. Dat geeft mij nog steeds houvast. Als ik het even niet meer weet ga ik naar haar toe, hierdoor blijf ik in balans."
Vrouw 31 jaar

coaching kan effectief zijn als u bijvoorbeeld:

  • balans wilt hebben tussen privé en werk
  • balans wilt hebben tussen verstand en gevoel
  • het leven weer op de rit wilt krijgen
Lees meer